ПОЧЕТНА ЗА НАС МИСИЈА ВИЗИЈА ПРОИЗВОДИ КОНТАКТКратка биографија:
МџРобин постои веќе 10 години и во своето долгогодишно постоење создаде производи за секој вкус и за сите генерации.Разновидниот производствен свет на МџРобин започна пред 10 години.Во 2006 година во Гостивар е создадена компанијата МџРобин и во својот зачеток го создаде својот прв производ Флипс.Се до 2010 година ги задоволуваше различните вкусови на различни генерации,со голем број на различни вкусови на Флипс.Веќе во 2010 година започна и со производство на пуканки,здрава и вкусна ужинка,која опфаќа повеќе генерации. Но амбицијата на МџРобин не застанува тука,така во 2016 година започнува со производство на пелет чипс,со неколку различни вкусови и чоколадни наполитанки,производи кои кои придонесоа за остварување на зацртаната цел и идеја.МџРобин денес има широка палета на производи со околу 50 типови на пакувања. Денес МџРобин веќе е лидер на македонскиот пазар во делот на прехрамбената индустрија.На домашниот пазар МџРобин е веќе добро позициониран,додека на странските пазари пласира околу 48% од своето годишно призводство,во неколку земји,Косово,Босна и Херцеговина,Романија,Германија,Албанија,Бугарија и други