BALLINA RRETH NESH MISIONI VISIONI PRODUKTET KONTAKTBiografi e shkurtë:
McRobin ekzistuar për 10 vjet dhe në ekzistencën e saj të gjatë të krijuar produkte për çdo shije dhe për të gjithë prodhimin generacii. Raznovidniot botëror të MdzhRobin filloi 10 vjetësh. Lajmi 2006 në Gostivar është krijuar kompani MdzhRobin në djepin e saj të krijuar produktin e saj të parë Flips. deri në vitin 2010 ai ka shërbyer shijet e ndryshme të gjeneratave të ndryshme, me një numër të flavors të ndryshme të Flips. Vekje në vitin 2010 ka filluar me prodhimin e kokoshka, meze të lehtë të shëndetshëm dhe të shijshme që mbulon disa breza.Por McRobin Ambicia nuk ndalet këtu, kështu që në vitin 2016 ka filluar me prodhimin e patate të skuqura topth, me disa shije të ndryshme dhe llafe çokollatë, produktet që kanë kontribuar në suksesin ndaj ideja.McRobin dhe sot ka një gamë të gjerë produkt me rreth 50 lloje paketimin. Sot McRobin tashmë një lider në tregun e Maqedonisë në fushën e ushqimit industry.For tregut McRobin brendshëm tashmë është pozicionuar mirë, ndërkohë që tregjet e huaja të vendosura rreth 48% të prodhimit të saj vjetor dhe të përdorin në disa vende, Kosova, Bosnja dhe Hercegovina, Rumania, Gjermania, Shqipëria, Bullgaria dhe të tjerët.